• Ark: 7.00-18.00
 • Puhelinnumero: +358405355293
 • Sähköposti:info@aacc.fi
 • Osoite: Vestanbyntie 3 10600 tammisaari
 • HUOLTO

  Teemme säännöllisiä huolto- ja korjaustöitä. Huollon aikana tarkistamme auton pyörästölaitteet, jarrut ja kaiken muun tarvittavan. Käytämme laadukasta Autodata-ohjelmistoa, mistä saadaan kaikki tiedot tarvittavaan huoltoon liittyen. Huollon yhteydessä käytämme myös laadukasta öliyä ja varaosia. Meiltä löytyy diagnostiikkalaitteet jotka mahdollistavat auton sähköjärjestelmän vikojen tarkastelun ja tarvittaessa niiden poistamisen. Autojen lisäksi huollamme ja korjaamme myös mm. perävaunuja.

  Korjaustyöt.

  Teemme erillaisia korjaustöitä. Meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaalle laadukkaita alkuperäisiä varaosia sekä edullisempia b-luokan varaosia. Meidän tarjoamat palvelut:

  Tämän lisäksi pystymme tarjoamaan auton runko-osien vaihtoa, korjausta ja maalaustöitä.

  Diagnostiikka.

  Auton vikakoodien luku ja poistaminen, moduuleiden ohjelmointi. Meillä on mahdollisuus tarjota diagnostiikkaa suurelle osalle automerkeistä, uusimmille (2016, 2017) ja vanhoille.

  Diagnostiikka paikanpäällä.

  Jos teidän auto ei käynnisty tai ei ole mahdollisuutta tuoda sitä meille, voimme sopimuksen mukaan tulla teille sopivaan paikkaan ja tehdä työt siellä. Tarvittaessa voimme viedä teidän auton myös omalla perävaunulla meidän autokorjaamolle tai teille sopivaan paikkaan.

  Hinauspalvelu.

  Meillä on myös hinausperävaunu, jonka avulla voimme tarjota hinauspalvelua. Jos teidän auto on mennyt rikki matkalla tai ei liiku omin voimin, voimme tulla paikanpäälle hakemaan teidän auton ja viemme sen teille sopivaan paikkaan.

  Perävaunun huolto, korjaus ja katsastus.

  Katsastus.

  Tarjoamme teille laadukasta palvelua jonka avulla ette joudu murehtimaan tai käyttämään omaa aikaanne. Tehdään autollenne tarvittavat korjaustyöt ja myös katsastuksen.

  Hinnasto.

  • Huolto- ja korjaustyöt 65€/tunti.
  • Diagnostiikka- ja sähkötyöt 70€/tunti.
  • muut työt sopimuksen mukaan.

  Lähetä tarjouspyyntö: Sähköposti:info@aacc.fi