• Ark: 7.00-18.00
 • Puhelinnumero: +358405355293
 • Sähköposti:info@aacc.fi
 • Osoite: Vestanbyntie 3 10600 tammisaari
 • RENKAAT / VANTEET

  Renkaat.

  Tarjoamme kaikissa mitoissa renkaita ja vanteita eri tuottajilta. Meidän valikoimassa on laatuyritysten renkaita kuten: Nokian, michelin, continental jne. Lisäksi tarjoamme myös hyvällä hintalaatusuhteella renkaita kuten: Federal, falken, point-s jne. Kysykää meiltä tarjousta, löydämme teille varmasti sopivat renkaat.

  Vanteet.

  Vanteiden tuotevalikoima on iso ja meiltä löytyy vanteita joka makuun. Paikanpäällä on eri tuottajien esitteet, mutta pääsemme näyttämään meidän valikoimaa myös internetin välityksellä. Pystymme tarjoamaan autotuottajien alkuperäisvanteita, laatuyritysten kuten Vossen, Rotiform, Carlsson, Brabus jne. Keskihintaisia vanteita kuten Alutec, WSP Italy, Fondmetal, Ronal jne. Edullisia mutta myös vahvoja ja takuulla vanteita jotka on ulkonäön perusteella alkuperäisten kopioita. Jos kiinnostusta löytyy, lähettäkää automerkki, malli ja toivottu koko niin lähetämme erillaisilla muotoiluilla vanteita malliksi. Myöhemmin kun muotoilu on löytynyt voimme tarjota myös muiden tuottajien tuotantoa.

  Vaihto.

  Vaihdamme ja asennamme renkaita 24 tuumaisiin asti. Pystymme vaihtamaan myös matalaprofiilirenkaita ja run flat renkaita. Rengaspenkki on uusi jonka lisäksi myös tarvittavat lisälaitteet jotta renkaanvaihto menisi helpommin ja voisimme taata, että emme pilaa teidän vanteiden pintoja.
  Vaihdon hinnasto:

  Lähetä tarjouspyyntö: Sähköposti:info@aacc.fi