• Autohuolto / Autokorjaamo Tammisaari, Raasepori
 • A&A Car Center Oy
 • Auki: Ajanvarauksella
 • Puhelinnumero: +358405355933
 • Sähköposti:info@aacc.fi
 • Osoite: Vestanbyntie 3 10600 tammisaari
 • EST I FI I ENG

  HUOLTO

  Autokorjaamo / Autohuolto Tammisaari, Raasepori

  Teemme autokorjaamollamme Tammisaaressa autohuolto- ja korjaustöitä. Meiltä onnistuu määräaikaishuollot ja yllättävämpienkin vikojen korjaukset. Huollon aikana tarkistamme auton alustan ja ripustukset, jarrut ja kaiken muun tarvittavan. Käytämme laadukasta Autodata-ohjelmistoa, jolla saadaan kaikki tarvittavat tiedot huoltoon liittyen. Huollon yhteydessä käytämme myös laadukasta öljyä ja varaosia. Meiltä löytyy diagnostiikkalaitteet, jotka mahdollistavat auton sähköjärjestelmän vikojen tarkastelun ja tarvittaessa vikojen poistamisen. Autohuolto -palvelujen lisäksi huollamme ja korjaamme myös mm. perävaunuja.

  Korjaustyöt     55€/h

  Teemme autokorjaamolla erilaisia korjaustöitä. Meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaalle laadukkaita alkuperäisiä varaosia sekä edullisempia b-luokan varaosia. Tarjoamamme palvelut:

  Tämän lisäksi pystymme tekemään auton runko-osien vaihtoa, korjausta ja maalaustöitä.

  Diagnostiikka   65€/h

  Auton vikakoodien luku ja poistaminen, moduuleiden ohjelmointi. Meillä on mahdollisuus tarjota diagnostiikkaa suurelle osalle automerkeistä, uusimmille (2016, 2017) ja myös vanhemmille autoille.

  Diagnostiikka paikan päällä

  Jos autosi ei käynnisty tai sinulla ei ole mahdollisuutta tuoda sitä huoltoon, voimme sopimuksen mukaan tulla kotiisi ja tehdä työt siellä. Tarvittaessa voimme myös hinata auton perävaunullamme autokorjaamolle tai muuhun haluamaasi paikkaan.

  Hinauspalvelu

  Meillä on myös hinausperävaunu, jonka avulla voimme tarjota hinauspalvelua. Jos autoosi on tullut vika matkalla tai et muuten saa sitä tuotua huoltoon, voimme tulla paikan päälle hakemaan autosi ja viemme sen korjaamolle tai muuhun haluamaasi paikkaan.

  Perävaunun huolto

  Tarjoamme myös perävaunun huolto, korjaus ja katsastus -palvelut.

  Katsastus

  Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, jonka avulla sinun ei tarvitse miettiä katsastusta tai käyttää siihen aikaasi. Teemme autollesi tarvittavat korjaustyöt ja hoidamme myös katsastuksen.

  Hinnasto

  Kysy lisää: Sähköposti:info@aacc.fi

  Kuvat